fbpx

Visszkereset nélküli faktoring: átvállaljuk
a nem fizetés kockázatát!

Visszkereset nélküli faktoring igénybevételekor akkor sem kell
visszafizetned az előleget, ha vevőd nem teljesít időre.

Nem keletkezik
felénk tartozásod

Hitelképes
vevők
esetében
vehető igénybe

90%-os
finanszírozási szint

Már aznap a
számládon
lehet a pénzed

A visszkereset nélküli, vagy visszteher nélküli faktoring abban az esetben jelenthet megoldást, ha szükséged van pénzre, de nem akarod futni vevőd pénzügyi kockázatát.

A faktoringnak két típusát különböztetjük meg a nemfizetés vonatkozásában:

  • visszkeresetes, más néven visszterhes faktoring, amit nevezhetünk számla faktorálásnak is: amikor a szállító cégtől visszakérhető a számlára adott előleg,  valamint a
  • visszkereset nélküli konstrukció, amikor a faktor cég viseli a nemfizetés kockázatát amellett, hogy megelőlegezi a számlákat.

Ebben a változatban ugyanúgy elérhető a 90%-os finanszírozási szint, azzal a bónusszal, hogy ha lejárnak a számláid, és valamilyen okból nem tud fizetni a partnered, akkor nem kell visszafizetned az általunk nyújtott előleget.

Ismerd meg jobban megoldásainkat

Számla
faktoring

Ne várj többé a hosszú lejáratú számlák teljesítésére! Ha velünk faktoráltatsz, jellemzően még aznap utaljuk az összeg 90%-át, melyet szabadon felhasználhatsz.

Bővebben

Bővebben

Visszkereset nélküli
faktoring

Pénzügyi támogatás, ami nem sülhet el rosszul! Juss teljesen kockázatmentesen a bevételedhez, anélkül, hogy egy hosszabb lejáratú számla teljesítését várnád.

Bővebben

Bővebben

Export
faktoring

Ismeretlen piac, külföldi megrendelők jelentenék céged életében a következő lépcsőfokot? Vágj bele bátran, segítünk a kockázat átvállalásával.

Bővebben

Bővebben

Biztosított
faktoring

Ha nem ismered jól a potenciális vevőidet, nagyobb rendelést kaptál vagy korábban valaki nem fizetett ki, a biztosított faktoring neked szól.

Bővebben

Bővebben
MagNet Faktor - A sikerig repítünk!

A sikerig repítünk!

Kérj konzultációt finanszírozási szakértőnktől!

Szeretnék konzultálni