fbpx

Automatikus Munkabérelőleg Rendszer
(AMBER)

Az AMBER-rel alkalmazottaid gyorsan és egyszerűen juthatnak
már ledolgozott munkanapjaik után járó pénzükhöz.

Gyors és egyszerű
ügyintézés

Kevesebb
papírmunkával jár

Jobb a hitelnél,
nem keletkezik adósság

Munkáltatóként fontos számodra, hogy dolgozóid elégedettek legyenek? Számít a lojalitás? Szeretnél olyan csapatot, akikre mindig számíthatsz? 

Az AMBER (azaz Automatikus Munkabérelőleg Rendszer) segítségével alkalmazottaid gyorsan és egyszerűen juthatnak a már ledolgozott munkanapok után járó fizetésükhöz. Csökkenti a vállalkozásod adminisztratív terheit, és eddig nem tapasztalt rugalmasságot biztosít a bérfizetés területén. 

Segítsd munkavállalóidat az AMBER használatával, hogy egyéni igényeiknek megfelelően akár hetente vagy még gyakrabban hozzájussanak a bérükhöz. 

Ismerd meg jobban megoldásainkat

Számla
faktoring

Ne várj többé a hosszú lejáratú számlák teljesítésére! Ha velünk faktoráltatsz, jellemzően még aznap utaljuk az összeg 90%-át, melyet szabadon felhasználhatsz.

Bővebben

Bővebben

Visszkereset nélküli
faktoring

Pénzügyi támogatás, ami nem sülhet el rosszul! Juss teljesen kockázatmentesen a bevételedhez, anélkül, hogy egy hosszabb lejáratú számla teljesítését várnád.

Bővebben

Bővebben

Export
faktoring

Ismeretlen piac, külföldi megrendelők jelentenék céged életében a következő lépcsőfokot? Vágj bele bátran, segítünk a kockázat átvállalásával.

Bővebben

Bővebben

Biztosított
faktoring

Ha nem ismered jól a potenciális vevőidet, nagyobb rendelést kaptál vagy korábban valaki nem fizetett ki, a biztosított faktoring neked szól.

Bővebben

Bővebben
MagNet Faktor - A sikerig repítünk!

A sikerig repítünk!

Kérj konzultációt finanszírozási szakértőnktől!

Szeretnék konzultálni