fbpx

Aktuális kedvezményünk

MagNet Faktor - Szeretjük a nullákat

Keress bennünket szeptemberben, és szerződj október 31-ig, hogy kamatfelár nélkül vehesd igénybe szolgáltatásunkat!

Ha az előbbieknek megfelelsz, a szerződéskötéstől számított első harminc napban beküldött számlákra vonatkozóan nincs kamatfelár fizetési kötelezettség, így ezen időszak alatt, a fizetési határidőtől függetlenül a számlák devizájának megfelelő BUBOR+0%-os, EURIBOR+0%-os, LIBOR+0%-os kamat mellett faktoráltathatod a számláidat.

Mennyibe kerül a faktorálás?
Számold ki kalkulátorunkkal!

Add meg a faktorálandó számla összegét, mi pedig segitünk kiszámolni a faktorálás során felmerülő költségeket.

Megelőlegezett összeg

24 órán belül utaljuk neked

Összköltség

Az összköltséget az aktuális piaci kamattal, a minden hónap első napján érvényes BUBOR-ral számoljuk.
BUBOR = 14,000%

Fennmaradó összeg

A számla teljesítését követően utaljuk neked

A kalkulált adatok tájékoztató jellegűek, nem minősülnek ajánlattételnek

Miért érdemes kipróbálnod kalkulátorunkat?

A benyújtott számlád bruttó értékének jellemzően a 90%-át finanszírozzuk meg, amit a számla és a hozzá tartozó dokumentáció benyújtásának a napján átutalunk neked.  Ezt követően, amikor a partnered kiegyenlíti a számlát, a költségek levonása után elszámolunk a fennmaradó résszel is, és ezt továbbutaljuk a cégednek.

A számla faktorálás esetében mindig egyedi feltételekkel dolgozunk, hogy megtaláljuk a céged tevékenységéhez és jellemzőihez leginkább illeszkedő megoldásokat. Kollégáink sokrétű tapaszatalta a Magnet Faktor fejlett technológiájával kiegészülve gyors és zökkenőmentes ügyintézést tesz lehetővé. Jól tudjuk, hogy nincs két egyforma vállalkozás, de célunk minden esetben egy kölcsönösen előnyös megállapodás megkötése. A faktorálás költségének pontos összegét mindig az egyedi szerződés és az ügyfél portfóliód alapján határozzuk meg.

MagNet Faktor - Szeretjük a nullákat

Szeretjük a nullákat!

Keress bennünket szeptemberben, és szerződj október 31-ig, hogy kamatfelár nélkül vehesd igénybe szolgáltatásunkat 30 napig!

Lépj kapcsolatba velünk