fbpx

Biztosított faktoring: a nyugodt alvás titka

A biztosított faktoring előnye, hogy az általad vállalt kockázat minimálisra csökken akkor is, ha új megrendelővel szerződsz vagy ismeretlen piacra lépnél be.

Extra biztonság
rizikósnak tűnő
üzletek esetében

Célszerű nagyobb
összegű követelésekre
igénybe venni

Gyors folyamat,
általában 1-3 munkanapot
vesz igénybe

Ha nem ismered pontosan a potenciális vevőidet, nagyobb megrendelést kaptál vagy korábban már megégetted magad, mert valaki nem fizetett ki, a biztosított faktoring neked szól.

Ezen termékünk igénybevételekor amellett, hogy előleget nyújtunk a számláidra, kiegészítjük azt egy hitelbiztosítási szolgáltatással is. Ez azt jelenti, hogy a partnered nemfizetése esetén a kintlévőségedet egy minimális önrész levonása mellett megtéríti a Hitelbiztosító. Így nem kell azon aggódnod, hogy mi történik abban az esetben, ha valamelyik partnered pénzügyi helyzete meggyengül, és nem tud majd fizetni. A biztosítási szolgáltatás fedezetet nyújt, amennyiben a vevőd ellen felszámolási vagy csődeljárás indul, vagy egyszerűen csak nem tud valamilyen okból kifizetni, biztosítási esemény áll be.

Ismerd meg jobban megoldásainkat

Számla
faktoring

Ne várj többé a hosszú lejáratú számlák teljesítésére! Ha velünk faktoráltatsz, jellemzően még aznap utaljuk az összeg 90%-át, melyet szabadon felhasználhatsz.

Bővebben

Bővebben

Visszkereset nélküli
faktoring

Pénzügyi támogatás, ami nem sülhet el rosszul! Juss teljesen kockázatmentesen a bevételedhez, anélkül, hogy egy hosszabb lejáratú számla teljesítését várnád.

Bővebben

Bővebben

Export
faktoring

Ismeretlen piac, külföldi megrendelők jelentenék céged életében a következő lépcsőfokot? Vágj bele bátran, segítünk a kockázat átvállalásával.

Bővebben

Bővebben

Biztosított
faktoring

Ha nem ismered jól a potenciális vevőidet, nagyobb rendelést kaptál, vagy korábban valaki nem fizetett ki, a biztosított konstrukció neked szól!

Bővebben

Bővebben
MagNet Faktor - Mennyi az annyi?

Mennyi az annyi?

Faktoring kalkulátor, ami megmutatja, mennyire jól jársz!

Kiszámolom