fbpx

Export faktoringgal a külföldi partnerek
sem jelenthetnek gondot

A nemzetközi terjeszkedés mindig kockázattal jár, de az export faktoring
kényelmet és biztonságot nyújt céged számára ilyen esetekben is.

Pénzügyi
biztonság
külföldön is

Az EU-n belüli és azon
kívüli partnerek
is
bevonhatók

Friss és biztos üzleti
információk külföldi
partnerekről

Az export faktoring a külföldi partnerek előfinanszírozása kapcsán lehet segítségedre. Ennél a szolgáltatásunknál a külföldi partnereid részére kiállított számláid finanszírozását nyújtjuk számodra. Jellemzően az EU területéről bárkit bevonhatsz, de tengerentúli vevők esetében is stabilan működik, legyen szó az Egyesült Királyságról, az USA-ról vagy Hongkongról.

A legtöbb esetben ezt a megoldást kombináljuk biztosított faktoring termékünkkel, így a finanszírozás mellett élvezheted a nem fizetés veszélyének kizárása nyújtotta védőernyő előnyét is. Egy biztos, ne tartson vissza a távolság, semmilyen üzleti lehetőség esetén! A számlák megelőlegezésén kívül lehetőséged van tőlünk kizárólag információt is kérni egy-egy új, számodra ismeretlen partnerről, hogy így magabiztosabban vághass bele az új üzletbe.

A finanszírozást mindig a kiállított számla devizájában nyújtjuk, mely forint, euro és dollár lehet.

Ismerd meg jobban megoldásainkat

Számla
faktoring

Ne várj többé a hosszú lejáratú számlák teljesítésére! Ha velünk faktoráltatsz, jellemzően még aznap utaljuk az összeg 90%-át, melyet szabadon felhasználhatsz.

Bővebben

Bővebben

Visszkereset nélküli
faktoring

Pénzügyi támogatás, ami nem sülhet el rosszul! Juss teljesen kockázatmentesen a bevételedhez, anélkül, hogy egy hosszabb lejáratú számla teljesítését várnád.

Bővebben

Bővebben

Export
faktoring

Ismeretlen piac, külföldi megrendelők jelentenék céged életében a következő lépcsőfokot? Vágj bele bátran, segítünk a kockázat átvállalásával.

Bővebben

Bővebben

Biztosított
faktoring

Ha nem ismered jól a potenciális vevőidet, nagyobb rendelést kaptál, vagy korábban valaki nem fizetett ki, a biztosított konstrukció neked szól!

Bővebben

Bővebben
MagNet Faktor - Mennyi az annyi?

Mennyi az annyi?

Faktoring kalkulátor, ami megmutatja, mennyire jól jársz!

Kiszámolom