fbpx

Ismerd meg a számla faktoring
szolgáltatásunkat

A számla faktorálásnak köszönhetően már aznap
hozzájuthatsz az ellenérték 90%-ához.

Kiszámítható,
stabil cash-flow

Minimális
adminisztráció

Könnyen tervezhető
pénzügyek

Dinamikus
fejlődés

Az üzleti életben ahhoz, hogy fejlődő vállalkozást tudjunk építeni, gyakran olyan feltételeket is el kell tudjunk fogadni, ami nem mindig van az ínyünkre. Ahhoz viszont, hogy a megrendeléseket folyamatosan tudjuk teljesíteni, állandó pénzügyi tőkére van szükségünk még akkor is, ha a partnerektől csak 30-60 napra folynak be a pénzek.

A faktoring segítségével nem kell kivárnod ezeket a hosszú hónapokat, hanem szinte azonnal hozzájutsz a bevételed nagy részéhez, amit újra és újra bele tudsz forgatni a cégedbe, így biztosítva a kiegyensúlyozott működést és fejlődést. Ezt röviden bemutatjuk videónkban is.

Ismerd meg jobban megoldásainkat

Számla
faktoring

Ne várj többé a hosszú lejáratú számlák teljesítésére! Ha velünk faktoráltatsz, jellemzően még aznap utaljuk az összeg 90%-át, melyet szabadon felhasználhatsz.

Bővebben

Bővebben

Visszkereset nélküli
faktoring

Pénzügyi támogatás, ami nem sülhet el rosszul! Juss teljesen kockázatmentesen a bevételedhez, anélkül, hogy egy hosszabb lejáratú számla teljesítését várnád.

Bővebben

Bővebben

Export
faktoring

Ismeretlen piac, külföldi megrendelők jelentenék céged életében a következő lépcsőfokot? Vágj bele bátran, segítünk a kockázat átvállalásával.

Bővebben

Bővebben

Biztosított
faktoring

Ha nem ismered jól a potenciális vevőidet, nagyobb rendelést kaptál, vagy korábban valaki nem fizetett ki, a biztosított konstrukció neked szól!

Bővebben

Bővebben