fbpx

Helló, mi vagyunk a MagNet Faktor

A küldetésünk, hogy a vállalkozásod pénzügyeit egyszerűvé, gyorssá, megbízhatóvá varázsoljuk.

Így dolgozunk

Egy olyan összetartó csapat vagyunk, akik kizárólag azért hoztunk létre egy önálló tevékenységre, a folyamatos likviditást és fejlődést jelentő faktoringra külön céget, hogy csak arra fókuszáljunk, amire neked, mint ügyfélnek a legnagyobb szükséged van.

Azonnal
rendelkezésedre állunk

Pénzügyi osztályunk jól képzett, tapasztalt munkatársakból álló csapata nyújt számodra támogatást a gyors és rugalmas ügyintézésért.

Sok éves szakmai
tapasztalat

Több évtized alatt felhalmozott tudásunkkal folyamatosan támogatjuk, hogy a te vállalkozásod is sikeresen működjön.

Dinamikusan bővülő
megoldások

Folyamatosan fejlesztjük és bővítjük megoldásainkat, hogy sokrétű ügyfélkörünk minden, hozzánk beérkező igényét a leghatékonyabban szolgálhassuk ki.

Gyorsaság és
hatékonyság

Minden jelzésedre, felmerülő problémádra pontosan, hatékonyan és a piaci átlagnál sokkal gyorsabban reagálunk.

Pénzügyek, ahogyan szereted

Folyamatosan frissülő blogbejegyzéseinkkel támogatunk abban, hogy vállalkozásod sikeres legyen, vagyis minél több időd maradjon az üzlettel foglalkozni, csökkenjenek az adminisztrációs terhek, és a likviditás soha ne jelentsen problémát.

9+1 fontos lépés az egyéni vállalkozásod sikeres elindításához

2023.11.08., Olvasási idő: 3 perc

Ideje a saját utadat járni? Az egyéni vállalkozás erre nagyszerű lehetőség, hiszen biztosítja, hogy magadnak dolgozz, saját időbeosztásod és értékrended szerint, neked tetsző eredményekkel. Az egyéni vállalkozás elindítása néhány egyszerű lépéssel megvalósítható Magyarországon. Cikkünkből azonban ennél sokkal többet tudhatsz meg a témáról!

Elolvasom

15+1 tipp a sikeres cégnév választásáshoz

2023.10.04., Olvasási idő: 3 perc

A vállalat neve befolyásolhatja üzletünk sikerességét. Egy emlékezetes és jól csengő névvel kiemelkedhetünk az üzleti mezőnyből. De milyen előírásoknak kell megfelelnünk, amikor nevet választunk? Vannak-e korlátok? Hogyan szabályozza ezt a törvény?

Elolvasom

Adószámos magánszemély – Mit jelent és mikor válaszd?

2023.09.14., Olvasási idő: 2 perc

Magszemélyként adószámmal? Lehetséges, néhány esetben a legolcsóbb és legjobb megoldás. Ismerd meg cikkünkből, hogy mikor érdemes és mikor kell a NAV-nál adószámot igényelned, mint magánszemély, és milyen tevékenységhez a legideálisabb ez a vállalkozási mód.

Elolvasom