fbpx

Helló, mi vagyunk a MagNet Faktor

A küldetésünk, hogy a vállalkozásod pénzügyeit egyszerűvé, gyorssá, megbízhatóvá varázsoljuk.

Így dolgozunk

Egy olyan összetartó csapat vagyunk, akik kizárólag azért hoztunk létre egy önálló tevékenységre, a folyamatos likviditást és fejlődést jelentő faktoringra külön céget, hogy csak arra fókuszáljunk, amire neked, mint ügyfélnek a legnagyobb szükséged van.

Azonnal
rendelkezésedre állunk

Pénzügyi osztályunk jól képzett, tapasztalt munkatársakból álló csapata nyújt számodra támogatást a gyors és rugalmas ügyintézésért.

Sok éves szakmai
tapasztalat

Több évtized alatt felhalmozott tudásunkkal folyamatosan támogatjuk, hogy a te vállalkozásod is sikeresen működjön.

Dinamikusan bővülő
megoldások

Folyamatosan fejlesztjük és bővítjük megoldásainkat, hogy sokrétű ügyfélkörünk minden, hozzánk beérkező igényét a leghatékonyabban szolgálhassuk ki.

Gyorsaság és
hatékonyság

Minden jelzésedre, felmerülő problémádra pontosan, hatékonyan és a piaci átlagnál sokkal gyorsabban reagálunk.

Pénzügyek, ahogyan szereted

Folyamatosan frissülő blogbejegyzéseinkkel támogatunk abban, hogy vállalkozásod sikeres legyen, vagyis minél több időd maradjon az üzlettel foglalkozni, csökkenjenek az adminisztrációs terhek, és a likviditás soha ne jelentsen problémát.

Adókártya igénylés – Az igénylés menete és fontossága

2023.05.03., Olvasási idő: 2 perc

Az adókártya az egyik legfontosabb okmány, megléte szükséges számos hivatalos ügyintézéshez és tranzakcióhoz. Az adókártya igénylése minden adózó számára kötelező, és az adókártyát számos helyen be is kell mutatni, mint például munkavállalás esetén vagy bankszámla nyitásakor. Az adókártya megléte tehát nemcsak az adózás szempontjából fontos, hanem ügyintézés során is nélkülözhetetlen.

Elolvasom

Adóbevallási határidők 2023-ban: Adóbevallási dátumok és kisokos

2023.04.09., Olvasási idő: 3 perc

Bármilyen adózási formában is vállalkozunk egy dologra bizton számíthatunk: adóbevallások és egyéb kötelezettségek várnak majd minket, amelynek elmulasztása komoly költségvonzattal járhat vállalkozásunk számára. Mostani cikkünk segítségével a KATA-s, egyéni és társas vállalkozások számára is igyekszünk segítséget nyújtani, hogy melyek azok az adóbevallási határidők, amelyeket feltétlen szükséges tartanunk.

Elolvasom

7+1 tipp az ügyfélkapu használatához – Mire jó az ügyfélkapu?

2023.03.09., Olvasási idő: 3 perc

Az ügyfélkapu használatát érdemes már korán megismerni, hiszen nagyban megkönnyíti az online ügyintézést. Regisztrációt követően bármikor beléphetünk és rengeteg hivatalos ügyintézési folyamatunkat terelhetjük át az online térbe. Cikkünkből jobban megismerheted, hogy mire jó az ügyfélkapu, mik a legfontosabb funkciói és a használatához is tippekkel érkeztünk.

Elolvasom