fbpx

Helló, mi vagyunk a MagNet Faktor

A küldetésünk, hogy a vállalkozásod pénzügyeit egyszerűvé, gyorssá, megbízhatóvá varázsoljuk.

Így dolgozunk

Egy olyan összetartó csapat vagyunk, akik kizárólag azért hoztunk létre egy önálló tevékenységre, a folyamatos likviditást és fejlődést jelentő faktoringra külön céget, hogy csak arra fókuszáljunk, amire neked, mint ügyfélnek a legnagyobb szükséged van.

Azonnal
rendelkezésedre állunk

Pénzügyi osztályunk jól képzett, tapasztalt munkatársakból álló csapata nyújt számodra támogatást a gyors és rugalmas ügyintézésért.

Sok éves szakmai
tapasztalat

Több évtized alatt felhalmozott tudásunkkal folyamatosan támogatjuk, hogy a te vállalkozásod is sikeresen működjön.

Dinamikusan bővülő
megoldások

Folyamatosan fejlesztjük és bővítjük megoldásainkat, hogy sokrétű ügyfélkörünk minden, hozzánk beérkező igényét a leghatékonyabban szolgálhassuk ki.

Gyorsaság és
hatékonyság

Minden jelzésedre, felmerülő problémádra pontosan, hatékonyan és a piaci átlagnál sokkal gyorsabban reagálunk.

Pénzügyek, ahogyan szereted

Folyamatosan frissülő blogbejegyzéseinkkel támogatunk abban, hogy vállalkozásod sikeres legyen, vagyis minél több időd maradjon az üzlettel foglalkozni, csökkenjenek az adminisztrációs terhek, és a likviditás soha ne jelentsen problémát.

BUBOR - 2023-as BUBOR értékek és információk

2023.01.30., Olvasási idő: 2 perc

A BUBOR talán ismeretlenül hangozhat kezdő vállalkozóként, pedig a hitelfelvételünk költségét alapjaiban befolyásolja. Cikkünkből megismerheted, hogy mi az a BUBOR, milyen értékekkel rendelkezik, hogyan változik és végeredményben miért is fontos ez nekünk. 

Elolvasom

Pénzügyi terv 2023: Ingyenes minta és sablon letöltés

2022.12.19., Olvasási idő: 5 perc

Minden vállalkozás elindításának első lépése egy jó ötlet, de utána azonnal a pénzügyi tervnek kell következnie. Bár álmainkat követni jó dolog, de a 21. században nem tehetjük meg, hogy pénzügyi terv nélkül vágjunk bele. Ahhoz, hogy vállalkozásunk hosszú távon versenyképes legyen, pénzügyileg is stabilnak kell lennie.

Elolvasom

A tőkeerősség jelentősége a pénzügyi világban

2022.11.24., Olvasási idő: 4 perc

A MagNet Faktornál fontosnak tartjuk, hogy partnereink pénzügyi tudatosságát növeljük, ezzel pedig segítsük a piac kockázatos szereplőinek a kiszűrését. A tőkeerősség fogalmával megismerkedve jobban megérthetjük, mit jelent, ha egy céget kockázatosnak ítélnek pénzügyi szempontból. 

Elolvasom