Így segítünk mi: maszkok, kórházi faktoring, kamatmentes kezdés

2020.04.22. Olvasási idő: 2 perc

Mit tesz a  MagNet Faktor?  Hogyan próbálunk mi segíteni? Blogbejegyzésünkből kiderül!

Így segítünk mi: maszkok, kórházi faktoring, kamatmentes kezdés

Már több, mint egy hónapja, hogy Magyarországot is elérte a koronavírus. A járvány jött, látott, és térdre kényszerítette a világ- és a hazai gazdaságot:  bedőlni  látszik a turizmus, padlóra került a légiközlekedés, gyárak zártak  be, és hatalmas munkanélküliség jöhet.  A  cégvezetők a vállalkozásaik életben maradásáért, az orvosok és ápolók emberi életekért, mindenki más pedig az új mindennapokkal küzd meg.

#MaradjOtthon, hallhatjuk mindenhonnan, és hirdeti a legtöbb cég. A koronavírus gazdasági hatásaival foglalkozó hírek és cikkek egyöntetűen említik: a likviditás megőrzése kulcskérdés, mint ahogyan az is, hogy ki tudjuk-e fizetni cégünk számláit, biztosítani tudjuk-e a járvány ideje alatt a munkavállalóink bérköltségeit. Ehhez megfelelő mennyiségű pozitív cash-flowra van szükségünk, tehát cégünk likviditása most még fontosabb, mint eddig bármikor. Ahhoz, hogy megőrizd likviditásod, és ne kelljen lemondanod munkavállalóidról:  faktoráltass! 

Faktoring

A legfontosabb az  emberek védelme  

Amellett, hogy munkavállalóink állásának megőrzése és anyagi biztonsága is fontos cégvezetőként, az emberi élet és egészség védelme a legfontosabb.  Az egészségügyben dolgozók hihetetlen kitartása és fáradhatatlan küzdelme kétségkívül lenyűgöző, és az ő leterheltségük csökkentése, valamint az ő egészségük óvása mind magánszemélyként mind cégként kulcskérdés, és ezért mindannyiunknak tennie kell.  

Ezen a héten a Honvédkórháznak adományoztunk 500 darab FFP2-es szájmaszkot, ami a levegő részecskéinek kb. 94%-át megszűri. Ezek a légzésvédők egy 10 főből álló osztálynak (legyenek azok orvosok, nővérek vagy ápolók) nyújtanak 50 napra védőfelszerelést, így óvva az ő egészségüket, és segítve a Honvédkórház munkáját a világjárvány ideje alatt. Reméljük, hogy a felajánlott 500 darab maszk megkönnyíti munkájukat! 

Faktorálás

0% kamat az első 30 napban!

A MagNet Faktor célja, hogy csökkentse a járvány okozta gazdasági és egészségügyi problémákat. Kórházi Faktoring termékünk pont azoknak a kórházi beszállítóknak szól, akik az egyszerhasználatos eszközökről és kellékekről gondoskodnak a kórházaknak, azoknak, akik a CT, röntgen és további egészségügyi berendezések javításával foglalkoznak, és minden olyan vállalkozásnak, amely kórházaknak szállít, szolgáltat.

Emellett tudjuk, hogy sok más terület, és rengeteg cég került pénzügyileg instabil helyzetbe, így, ha a  MagNet  Faktorral 2020. június 5-ig szerződést kötsz (érkezz cégeddel bármelyik iparágból), eltekintünk a szerződéskötéstől számított 30 napban beküldött számlákra vonatkozó kamatfizetési kötelezettségtől, tehát az első hónapban beküldött számláidra a kamat 0%-os lesz!*

Így nemcsak cash-flow állományod és likviditásod marad sértetlen, de több beszállítást vállalhatsz, mindezt a következő 30 napban 0%-os kamattal.   

 

*Minden ügylet egyedi elbírálás alá esik, és számításba vesszük céged profilját, valamint céged havi keretét.   

 

Érdekes lehet számodra a dolog, szeretnél az első 30 napban 0%-os kamattal faktoráltatni?

Keress minket, kérj konzultációs időpontot szakértőnktől az alábbi elérhetőségek valamelyikén.   

Mennyibe kerül a faktorálás?
Számold ki kalkulátorunkkal!

Add meg a faktorálandó számla összegét, mi pedig segitünk kiszámolni a faktorálás során felmerülő költségeket.

Megelőlegezett összeg

24 órán belül utaljuk neked

Összköltség

Az összköltséget az aktuális piaci kamattal, a minden hónap első napján érvényes BUBOR-ral számoljuk.
BUBOR = 12,250%

Fennmaradó összeg

A számla teljesítését követően utaljuk neked

A kalkulált adatok tájékoztató jellegűek, nem minősülnek ajánlattételnek

Időpontot kérek!

 06-1-327-02-90