fbpx

Te koncentrálj az üzletre,
a többit bízd ránk

A faktoring egy hatékony és egyszerű eszköz arra, hogy kiállított
számláid akár már aznap kifizetésre kerüljenek.

24 órán belül
szerződést köthetünk

Sokkal gyorsabb,
mint a banki hitelbírálat

Nem a cégedet,
a vevőidet vizsgáljuk

Vállalkozóként se várj hónapokat bevételedre. A faktoring segítségével gyorsan saját pénzedhez jutsz.

A modern pénzügyi megoldások élvonalában jár a faktoring, amelynek segítségével a hétköznapi likviditási gondokat elfelejtheted, vállalkozásod fizetőképessége pedig jelentősen javul. A faktoring esélyt ad a kis- és nagyvállalatok részére egyaránt, hiszen egy hitelhez képest teljesen eltérően működik: nem számít, hogy céged 20 vagy csak 2 hónapos múltra tekint vissza. A fő, hogy vállalkozásod megbízható partnerekkel működjön együtt.

 • A faktoringnak hála búcsút inthetsz a hétköznapi likviditási gondoknak
 • A szerződéskötés gyors és egyszerű folyamat, a MagNet Faktor szakértőire minden lépésnél számíthatsz
 • Szerződéskötés után minden egyszerűen, online zajlik
 • Bármilyen, az ügylettel kapcsolatos kérésről hamar, 24-48 órán belül döntést hozunk
 • A MagNet Faktor lesz a legjobb csendestárs – pénzügyeidet a háttérből támogatjuk, viszont bármikor elérsz minket, ha problémád akadna
 • Több típusú faktoring szolgáltatásból választhatsz, a legnépszerűbb számla faktoringtól kezdve az export faktoringig

Hogyan léphet vállalkozásod új szintre a faktoring segítségével?

Szerencsések vagyunk a MagNet Faktornál, hogy vállalkozások százait láthattuk már, ahogy a faktoring segít megoldani pénzügyi problémáikat. A legtöbb probléma olyan hétköznapi, amely minden vállalkozás életében megtörténhet: ilyen például, hogy nem tudják rendezni a megnövekedett rezsi számláikat, problémákat okoz a beszállítók időben történő kifizetése vagy akár az alkalmazottak munkabérének a rendezése.

A legtöbb vállalkozás ezekben a helyzetekben azonnal a hitelre gondol megoldásként. Ennek átfutási ideje azonban akár hosszú heteket is igénybe vehet, ráadásul hajlamos lehetsz nagyobb összegű hitelt felvenni azért, hogy 1-2 hónap múlva ne kerülj ugyanabba a helyzetbe. Ezzel ellentétben, ha faktoring szolgáltatásunkat veszed igénybe, akkor akár már aznap a számládon lehet a bevételed jelentős része.

factoring

A faktoring megoldása különleges és egyedülálló stabilitást nyújt a vállalkozói szektor számára: számládat megvásároljuk, elutaljuk az összegét neked, partnered pedig nekünk fizet.

Nem véletlen, hogy számos multinacionális cég ajánlja a faktoring szolgáltatást partnereinek, hiszen ez a legegyszerűbb és leggyorsabb módja annak, hogy pénzhez juss.

A faktoring szolgáltatás igénybevétele egyaránt lehetséges egy most induló startup-nak vagy éppen egy több száz milliós árbevétellel rendelkező középvállalkozásnak. A relevancia mindkét esetben rendkívül erős: egy startup számára a legfontosabb, hogy megfelelő összeg álljon rendelkezésre a következő projekt elindításához. Tőke nélkül jelentős üzletektől eshet el. Míg egy középvállalkozás számára az alkalmazotti bérek, fenntartási költségek és egyéb kötelezettségek rendezését segítheti elő a faktoring.

Ismerd meg, miért érdemes a faktoring szolgáltatást igénybe venni, honnan tudhatod, hogy számodra ez egy jó választás, és tudj meg többet a szerződéskötés folyamatáról. A faktoring kalkulátor segítségével pedig pár kattintással megtudhatod, hogy mennyibe kerül egy számla faktorálása. A MagNet Faktor csapata minden felmerülő kérdés esetén készséggel áll rendelkezésedre!

Lépjünk kapcsolatba

Honnan tudhatod, hogy vállalkozásodnak jó választás a faktoring?

A faktoring szolgáltatását akkor érdemes igénybe venned, ha:

 • Cégednek hétköznapi likviditási gondjai vannak, hónapról hónapra vagy akár csak időszakosan
 • Zavar, hogy hosszú fizetési határidővel rendezik csak számládat
 • Vállalkozásod fejlődését gátolja, hogy nincs megfelelő tőkéd
 • Rugalmasabb megoldást keresel a hitelnél

A faktoring szolgáltatás azért létezik, hogy Te egyszerűen és gyorsan pénzedhez juss

A faktoring igénybevételével vállalkozásod pénzügyi stabilitása új útra léphet.
Úgy alkottuk meg rendszerünket, hogy:

Online, kényelmesen intézhesd ügyeidet

Azonnal és érthetően lásd, mennyibe kerül számodra a faktoring

Szükség esetén gyors kapcsolatfelvételi lehetőséget biztosítson

A legszigorúbb törvényi előírásoknak is megfeleljen

Teljes diszkréció övezze pénzügyeid minden mozzanatát

Gyorsan tudjunk reagálni egyedi kéréseidre

Ismerd meg, hogy a faktoring hogyan segített valódi vállalkozásoknak!

Miért érdemes kipróbálnod faktoring kalkulátorunkat?

A benyújtott számlád bruttó értékének jellemzően 90%-át azonnal kifizetjük neked. Ezt követően, amikor partnered kiegyenlíti a számlát, költségeink levonása után átutaljuk feléd a fennmaradó részt is.

A számla faktorálás esetében mindig egyedi feltételekkel dolgozunk, hogy megtaláljuk a céged tevékenységéhez és jellemzőihez leginkább illeszkedő megoldásokat. Kollégáink sokrétű tapasztalata a MagNet Faktor fejlett technológiájával kiegészülve gyors és zökkenőmentes ügyintézést tesz lehetővé. Jól tudjuk, hogy nincs két egyforma vállalkozás, de célunk minden esetben egy kölcsönösen előnyös megállapodás megkötése. A faktorálás költségének pontos összegét mindig egyedileg állapítjuk meg, többek között függ a megrendelői portfóliód méretétől és a finanszírozandó forgalom összegétől is.

Írd be számlád bruttó összegét és a fizetési határidőt, mi pedig kiszámoljuk neked a faktoring szolgáltatás díját

Megelőlegezett összeg

24 órán belül utaljuk neked

Összköltség

Az összköltséget az aktuális piaci kamattal, a minden hónap első napján érvényes BUBOR-ral számoljuk.
BUBOR = 12,250%

Fennmaradó összeg

A számla teljesítését követően utaljuk neked

A kalkulált adatok tájékoztató jellegűek, nem minősülnek ajánlattételnek

A szerződéskötés menete 5 egyszerű lépésben

1.

Online ajánlatkérés

Honlapunkon egyszerűen és gyorsan kérhetsz ajánlatot faktoring szolgáltatásunkra. Munkatársaink 24 órán belül felveszik Veled a kapcsolatot.

2.

Részletes tájékoztatás

Kollégáink szakszerű módon tájékoztatnak a faktoring részleteiről. Az ajánlatadás előtt már minden részlet tökéletesen ismert lesz számodra.

3.

Ajánlatadás

Megismerjük, hogy milyen finanszírozási igényei vannak vállalkozásodnak. Ezt követően megtaláljuk a legjobb és legkedvezőbb megoldást.

4.

Szerződéskötés

Az ajánlat részleteit megismerve nincs más hátra, mint a faktoring szerződés megkötése. A folyamat minden részében számíthatsz kollégáink támogatására.

5.

Számlák feltöltése

Szerződéskötés után minden szükséges online elérhetőséget biztosítunk számodra, így már csak a számlák feltöltése van hátra!

Lépjünk kapcsolatba

Pénzügyi fogalomtár

Olvasd el blog tartalmainkat és ismerkedj meg olyan pénzügyi fogalmakkal, amelyek hatással vannak vállalkozásod sikerére és faktoring szolgáltatásunkra. A MagNet Faktor elkötelezett, hogy segítse a magyar vállalkozások pénzügyi tudatosságát! Térj vissza minden hónapban legfrissebb blog cikkünkért, amelyben fontos pénzügyi fogalmakat tisztázunk, tippeket és információkat adunk.

B

BUBOR: A BUBOR talán ismeretlenül hangozhat kezdő vállalkozóként, pedig a hitelfelvételünk költségét alapjaiban befolyásolja. Cikkünkből megismerheted, hogy mi az a BUBOR, milyen értékekkel rendelkezik, hogyan változik és végeredményben miért is fontos ez nekünk. Fedezd fel a BUBOR rejtelmeit!

C

Cash Flow: A cash flow minden bizonnyal ismerős kifejezés lehet számodra, de azt is tudod, hogy pontosan miből áll, milyen fajtái vannak és miért is fontos ez egy cég életében? Bevezetünk a cash flow rejtelmeibe!

F

Faktoring szerződés: Egy faktoring szerződés számtalan részletet tartalmaz, amely meghatározza az együttműködés minden apró részletét. De honnan tudjuk, hogy egy megbízható faktor cég szerződését tartjuk éppen a kezünkben? Ismerd meg a faktoring szerződés részleteit.

Forgóeszköz: A számvitel egyik legfontosabb kifejezése a forgóeszköz, amely minden vállalkozás számára lényeges kifejezés. Érdemes pontosan ismerni az ide tartozó eszközöket és fogalmakat. Tudj meg mindent a forgóeszközökről.

Forgóeszközhitel: Forgóeszközhitel-felvétel előtt áll vállalkozásod? Akkor érdemes cikkünket elolvasnod, ugyanis hoztunk 15+1 információt, amit érdemes tudnod, mielőtt belevágnál a folyamatba. Bármilyen hitel, így a forgóeszközhitel felvétele is komoly felelősséggel jár. Tudd meg, hogy melyikkel jársz jobban: Forgóeszközhitel vagy faktoring?

H

Hitelképesség és hitelbírálat: Vállalkozásod hitelképessége évről-évre változhat, hiszen jelentősen befolyásolja az év közbeni gazdálkodás. Tudd meg hogyan lehet hitelképes vállalkozásod!

L

Likviditás: Likviditás nélkül nincs biztonságos, kiszámítható napi ügymenet, növekedési lehetőség, és még az is megtörténhet, hogy egy váratlanul felmerülő nehéz helyzetet nem él túl a vállalkozásunk.  Cikkünk mindenki számára segítség lehet, aki szeretne többet megtudni a pénzügyi likviditásról. Ismerd meg a likviditás részleteit.

P

Pénzügyi terv: Ahhoz, hogy vállalkozásunk hosszú távon versenyképes legyen, pénzügyileg is stabilnak kell lennie. Ismerd meg a pénzügyi tervezés rejtelmeit!

Sz

Széchenyi MAX! hitelek: Megérkeztek a KAVOSZ legújabb, vállalkozásokat támogató hitelkonstrukciói, a Széchenyi MAX hitelek. Hasonlóan a korábbi Széchenyi vállalkozói hitelekhez, a cégek most is jelentős kedvezményekkel juthatnak extra forráshoz. Mikor válaszd a Széchenyi MAX! hiteleket és mikor a faktoringot?

T

Teljesítési igazolás: Teljesítési igazolást kiállítani nem csak érdemes, de egyes esetekben törvényi kötelezettségünk is. A teljesítési igazolás egy viszonylag egyszerű dokumentum, azonban fontos, hogy néhány kötelező elemet feltétlenül tartalmazzon. Ismerd meg hogyan kell teljesítési igazolást kiállítani.

Tőkeerősség: A tőkeerősség fogalmával megismerkedve jobban megérthetjük, mit jelent, ha egy céget kockázatosnak ítélnek pénzügyi szempontból. Legyen a te vállalkozásod is tőkeerős!

3 érv, ami a MagNet Faktor mellett szól

Beszéljünk!

Szakértőink 24 órán belül felveszik veled a kapcsolatot, és minden kérdésedre válaszolnak a faktoringgal kapcsolatban. A konzultáció ingyenes és semmilyen kötelezettséget nem von maga után.

Faktoring alatt a követelések adásvételét értjük. A faktorálás keretében mi a vállalkozások közötti hosszabb fizetési határidejű (8-360 nap), még le nem járt számlaköveteléseket vásároljuk meg, illetve kifizetjük a leigazolt, teljesítéssel rendelkező számlák ellenértékének jellemzően 90%-át céged részére.

Később a vevőd a számla összegét a MagNet Faktor felé teljesíti, melyből az általunk elutalt előleg és a költségek levonása után a fennmaradó részt is utaljuk neked. A faktorálásnak köszönhetően céged a teljesítést és a számlázást követően szinte azonnal hozzájut a megrendelés ellenértékének jelentős részéhez, és az így befolyt összeget szabadon felhasználhatja a működési költségek fedezésére, újabb megrendelések teljesítésének finanszírozására, vagy beruházások, fejlesztések pénzügyi hátterének biztosítására.

A faktorálás évszázadok óta bevett üzleti gyakorlat, mely Magyarországon a ’90-es években, multinacionális cégek piacra lépését követően vált népszerű megoldássá. Mára közismert megoldássá vált a faktoring, így vevőid, beszállítóid bizalma nem sérül, semmi esetre sem értékelhetik negatívumként, ha vállalkozásod él ezzel lehetőséggel. Sőt! A legtöbben a céged zökkenőmentes működését is biztosítva látják, ha faktoráltatod a számláikat, hiszen tudják, hogy amennyiben új megrendelést adnak le, a teljesítéshez szükséges tőke mindig rendelkezésedre áll, mert nem csak céged cash-flow állományával tudsz számolni, hanem a Magnet Faktor is biztosítja a szükséges pénzügyi hátteret.

A faktoring a gazdasági élet szinte minden szektorában bevált módszer, legyen szó gyártásról, fuvarozásról, humánerőforrás közvetítéséről, exportról vagy akár állami megrendelőkkel való együttműködésről. A faktoráltatni kívánt számlák értéke sem jelent problémát:

 • akár sok, de kisebb értékű,
 • akár néhány, de jelentős összegű számláról van szó.

A faktoring egyszerű folyamat, mely segíti céged folyamatos finanszírozását. A szerződés megkötése ráadásul gyors, hiszen az első megkeresés után 24 órán belül felvesszük veled a kapcsolatot, és pénzügyi szakértő kollégáink már az első beszélgetés során érdemi információkkal látnak el. A MagNet Faktor rendkívül fejlett folyamatainak köszönhetően a további lépések sem igényelnek végeláthatatlan dokumentációt, neked csak a legszükségesebb adatokat kell megadnod és ha vevőid megfelelnek a feltételeknek, szerződéskötést követően küldheted is a finanszírozásra szánt számlákat.

Szerződéskötés után

A szerződéskötést követően a munkafolyamat gördülékeny és nem igényel sok adminisztrációt. Kiállítod a számlát, legyen az 8 vagy akár 360 napos, és már akár aznap hozzájuthatsz a faktoráltatott számla ellenértékének 90%-hoz. Vagyis a faktorálásnak köszönhetően nem kell heteket, hónapokat várnod a bevételre. A fennmaradó 10%-ot a számla teljesítésekor, a költségek levonása után utaljuk neked.

Így működik a faktoring

Vállalkozásod versenyelőnyre tehet szert, hiszen hosszabb fizetési határidőket vállalhatsz, pénzügyi kockázat nélkül. Folyamatos likviditást biztosít azáltal, hogy vállalatod bevételei kiszámíthatóvá válnak a faktorálásnak köszönhetően. A faktorálás révén céged fizetőképessége javul, így kedvezőbb kép alakul ki róla az üzleti életben. Ráadásul ha faktoráltatsz, alkalmazottaidnak kevesebb adminisztrációs feladatot kell ellátni, így több idejük és energiájuk marad újabb piacok és ügyfelek feltérképezésére.

A faktoring folyamata gyorsabb, mint egy hitelfelvétel, nincs bankszámlanyitási kötelezettség, ráadásul a faktorálásnak köszönhetően a már megkeresett anyagi forrásaid felhasználása válik lehetővé, vagyis a vállalkozás nem keveredik adósságba. Plusz fedezet sem szükséges, mert nem a te céged fizetőképességét vizsgáljuk, hanem üzleti partnereidét. Akár induló vállalkozásként is élhetsz a faktorálás lehetőségével, hiszen vevőid megbízhatóságát vizsgáljuk.

Vállalkozásod egyedi igényeit figyelembe véve, minden esetben egyedi faktoring ajánlatot készítünk neked. A faktorálási szolgáltatás keretei időközben is módosíthatók, bevonhatók új partnerek, ezzel követve üzleted kibővülését, változásait. Új partnerrel való együttműködés vagy a megszokottnál nagyobb volumenű rendelések teljesítésekor így csökkenthető a kockázat.

 • 20 éves tapasztalattal rendelkezünk a faktoring szolgáltatások területén. 
 • Olyan, egyedi ügyféligényeket is megoldunk, melyeket más piaci szereplő nem.
 • Ügyfeleink elégedettsége a legfontosabb tényező számunkra.
 • Igyekszünk a lehető legrugalmasabb feltételeket biztosítani ügyfeleinknek.
 • Fejlett technológiánk gondoskodik arról, hogy munkatársainknak mindig elegendő ideje jusson partnereinkre, és személyes találkozók keretében beszéljünk üzletről.

Azoknak a vállalkozásoknak nyújt optimális segítséget, amelyek

 • Nem szeretnék, hogy üzleti fejlődésüket hosszú lejáratú kintlévőségek lassítsák;
 • Szeretnék javítani cash-flow állományukat;
 • 8-360 napos fizetési határidőre állítanak ki számlákat;
 • Még vagy már nem felelnek meg a banki hitelfelvétel szigorú követelményeinek, vagy egyszerűen nem szeretnének adósságba keveredni; fontosnak tartják, hogy jó kapcsolatot ápoljanak üzleti partnereikkel.

Gyakori kérdések

A MagNet Faktor faktoring szolgáltatásának költségét egyszerűen és gyorsan kiszámolhatod kalkulátorunk segítségével.

Úgy gondoljuk, a gyorsaság is nagyon fontos az üzleti életben, ezért úgy alakítottuk ki a folyamatainkat, hogy az első kapcsolatfelvételtől számítva akár 1-2 napon belül pénzhez juthatsz, attól függően, hogy mekkora keretre van szükséged. Ha már van szerződésünk, akkor pedig szinte minden esetben napon belül.

Érdemes banki háttérrel lévő céget megbízni a faktorálásra?

Az, hogy banki háttérrel rendelkező faktor céget bízunk meg, több előnnyel is jár számunkra.

 • Szakértelem: Banki területen lévő szabályozásoknak köszönhetően bízhatunk a maximális jogi megfelelésben, illetve az ügyintéző kollégák kimagasló képzésében, amely a gördülékeny ügyintézést segíti elő.
 • Stabil háttér: A faktorálás segítségével gyakorlatilag már a számla beküldésének napján juthatunk számlánk végösszegének 90%-hoz. Egy napon akár több tucat, milliós értékű számla is érkezhet, amelynek megfelelő fedezetét egy banki háttérrel lévő faktorház könnyedén tudja teljesíteni.
 • Egyéb banki termékek: A faktorálás mellett a MagNet Bank hitel- vagy számlavezetési termékei is rendelkezésre állnak.

A faktoringnak számos előnye van a hitelhez képest. Például:

 • Stabil: Szerződéskötés után minden számlakiállításkor számíthatsz az előlegekre és a szolgáltatásra
 • Kiszámítható: Nincs konkrét idő meghatározva a faktoring szerződésben, tehát a finanszírozást addig veheted igénybe, ameddig ténylegesen szükséged van, nem úgy, mint a hitelnél, ahol határozott időre kell elkötelezni magad.
 • Nem a te céged kerül bírálat alá: A szerződéskötés során partnereidet vizsgáljuk, nem pedig téged, e miatt lehet egy kiváló választás például egy startup vagy KKV vállalkozásnak is a faktoring.

Egyáltalán nem! A MagNet Faktornál hisszük, hogy minden cég számára meg lehet teremteni a lehetőséget, hogy pénzügyileg stabil lábakon álljon. Sőt tudjuk, hogy egy kisebb vállalkozás életében még nagyobb probléma lehet, ha nem érkeznek be időben a kiállított számlák ellenértékei. Nekünk tehát nem számít, hogy havi 1 számlát szeretnél 300.000 Ft értékben vagy havi 30 számlát 10.000.000 Ft értékben faktoráltatni. Ugyanabban az odafigyelésben részesülsz!

Abban az esetben jelenthet megoldást vállalkozásod számára, ha vevőid hosszú fizetési határidőket szabnak meg a számláid kifizetésére.

Jellemzően már a szállítás napján is megkaphatod a kiállított számlád értékének 90%-át, melyből igény szerint újabb megrendeléseket finanszírozhatsz, ezzel biztosítva a folyamatos likviditást vagy a növekedési lehetőséget.  Kalkulátorunkkal könnyen kaphatsz előzetes képet arról, hogy milyen feltételekre számíthatsz a számla faktoring igénybevétele esetén!

További információk a számla faktoringról

A visszkereset nélküli, vagy visszteher nélküli faktoring abban az esetben jelenthet megoldást, ha szükséged van pénzre, de nem akarod futni vevőd pénzügyi kockázatát. Igénybevételekor nem tudsz eladósodni, nem fogsz tartozni nekünk. A többi megoldásunkhoz hasonlóan akár 1 napon belül a számládon lehet a pénzed, ami teljesen szabad felhasználású, arra költöd, amire akarod.

Szerintünk ez ezerszer kedvezőbb lehetőség, mint a banki hitel, amit neked kell törleszteni, ráadásul hosszadalmas folyamat és rengeteg papírmunkával jár.

További információk a visszkereset nélküli faktoringról

Az export faktoring a külföldi partnerek előfinanszírozása kapcsán lehet segítségedre. Ennél a szolgáltatásunknál a külföldi partnereid részére kiállított számláid finanszírozását nyújtjuk számodra. Jellemzően az EU területéről bárkit bevonhatsz, de tengerentúli vevők esetében is stabilan működik, legyen szó az Egyesült Királyságról, az USA-ról vagy Hongkongról.

További információk az export faktoringról

Ennél a terméknél amellett, hogy előleget nyújtunk a számláidra, kiegészítjük azt egy hitelbiztosítási szolgáltatással is. Ez azt jelenti, hogy a partnered nemfizetése esetén a kintlévőségedet egy minimális önrész levonása mellett megtéríti a Hitelbiztosító. Így nem kell azon aggódnod, hogy mi történik abban az esetben, ha valamelyik partnered pénzügyi helyzete meggyengül, és nem tud majd fizetni. A biztosítási szolgáltatás fedezetet nyújt, amennyiben a vevőd ellen felszámolási vagy csődeljárás indul, vagy egyszerűen csak nem tud valamilyen okból kifizetni, biztosítási esemény áll be.

További információk az biztosított faktoringról

A válasz röviden szinte mindegyiknek, de van néhány kiemelt szektor és helyzet, amikor különösen ajánlunk a velünk való együttműködést:

 • Hosszú fizetési határidőkre állítasz ki számlákat
 • Multinacionális vagy nagyobb partnereid vannak, akik hosszú fizetési határidővel tudják csak rendezni számláikat
 • Olyan szektorokban szolgáltatsz, ahol biztos az utalások kifizetése, de későn (mint például egészségügy, építőipar)
 • Startupként, induló vállalkozásként sikerült megállapodnod jó bonitású partnerekkel, de a növekedés fenntartásához stabil pénzügyekre van szükséged
 • A folyamatos bővülés és piaci változások erősen érintenek, így nem engedheted meg, hogy likviditási problémáid legyenek

Kérj ajánlatot tőlünk és minden kérdésedre szívesen válaszolunk!

Magánszemélyek nem vehetik igénybe a szolgáltatást. A faktoring szolgáltatást vállalkozások részére nyújtjuk, akik másik, minősíthető gazdasági társaságok számára állítanak ki halasztott fizetési határidejű számlákat, amelyek áruszállításból vagy szolgáltatásnyújtásból fakadnak.

Alapvetően minden számlát be kell küldeni, hogy a legpontosabb elszámolást tudjuk végezni számodra, azonban te döntheted el, mely számlájára kérsz előleget és melyekre nem.

A folyamat gyors és egyszerű, ajánlatadáshoz csak néhány adatra van szükségük, amit megadhatsz telefonon is, így nincs szükség hosszas adatlapok kitöltésére. Ezt követően, ha az ajánlatunkkal elégedett vagy, csupán  a partnere(i)ddel megkötött szerződésre vagy megrendelés mintára van szükségünk ahhoz, hogy döntést hozzunk a finanszírozásról.

Ismerd meg jobban megoldásainkat

Számla
faktoring

Ne várj többé a hosszú lejáratú számlák teljesítésére! Ha velünk faktoráltatsz, jellemzően még aznap utaljuk az összeg 90%-át, melyet szabadon felhasználhatsz.

Bővebben

Bővebben

Visszkereset nélküli
faktoring

Pénzügyi támogatás, ami nem sülhet el rosszul! Juss teljesen kockázatmentesen a bevételedhez, anélkül, hogy egy hosszabb lejáratú számla teljesítését várnád.

Bővebben

Bővebben

Export
faktoring

Ismeretlen piac, külföldi megrendelők jelentenék céged életében a következő lépcsőfokot? Vágj bele bátran, segítünk a kockázat átvállalásával.

Bővebben

Bővebben

Biztosított
faktoring

Ha nem ismered jól a potenciális vevőidet, nagyobb rendelést kaptál vagy korábban valaki nem fizetett ki, a biztosított faktoring neked szól.

Bővebben

Bővebben