Az AMBER már 2 bérszámfejtő szoftverrel is igénybe vehető

2024.05.28. Olvasási idő: < 1 perc

Az Automatikus Munkabérelőleg Rendszerünket (AMBER) továbbfejlesztettük, így már nem csak a BaBér bérszámfejtő szoftvert használó vállalkozásoknak nyújt kényelmes, elektronikus megoldást, hanem a Kulcs-Soft programját választó cégek számára is.

Az AMBER már 2 bérszámfejtő szoftverrel is igénybe vehető

Az AMBER segítségével a munkavállalók az adott hónapban hozzáférhetnek a már ledolgozott munkaidejük után járó munakbérükhöz egyszerűen, néhány gombnyomással. Azokban a helyzetekben, amikor azonnal pénzre van szükségük, nem kell hitelfelvétellel bajlódniuk, vagy a munkáltató HR osztályán sem szükséges előlegért folyamodniuk, hanem az azonnali átutalás segítségével a nap bármely szakában, másodpercek alatt a számlájukra érkezhet a rendelkezésükre álló összeg.

A dolgozó nem keveredik adósságba, munkabéréhez kamatmentesen jut hozzá, engedményezés útján, tehát nem keletkezik az összegen adófizetési kötelezettség sem.

A HR osztály mentesül az ügyintézés, a rengeteg adminisztráció, és az előlegek nyilvántartása alól, ezeket mind a szoftver kezeli.

A munkáltató cég helyett az előlegeket a MagNet Faktor finanszírozza, tehát nem okoz plusz pénzügyi terhet, a cég likviditására semlegesen hat.

Kamat- és adómentes szolgáltatásunk a munkavállalóknak és a munkaadóknak is könnyebbséget jelenthet.

A bérfizetés rugalmassá válik.

Az Automatikus Munkabérelőleg Rendszer teljesen automatikus, időarányosan kalkulálja a lehívható pénzösszeget, amely akár tovább kontrollálható.

A munkáltatók első lépésként leszerződnek a MagNet Faktorral, ebben a szerződésben határozzuk meg azt a limitet, amelynek erejéig a cég munkavállalói munkabérelőleget hívhatnak le. Az Automatikus Munkabérelőleg Rendszer egyszerű implementálását követően egyénileg, vagy csoportos importálással rögzíthetik a munkavállalókat az alkalmazásban, valamint beállíthatják a dolgozók által lehívható bérszázalékot is.

Az AMBER szolgáltatás bármikor elérhető okos eszközökről, és valós idejű átutalást tesz lehetővé.