fbpx

Miért várnál hetekig a fizetésedre, ha egy részét akár azonnal megkaphatod?

Hívd le a már megkeresett munkabéred
néhány kattintással!

Nem keveredsz
adósságba

Bármikor hozzáférhetsz a
már megkeresett pénzedhez

Online, papírmunka nélkül,
azonnali átutalással

Szuper, hadd nézzem!

Munkabérelőleg rendszerünkkel gyorsan és egyszerűen juthatsz a már ledolgozott munkanapjaid után járó fizetésedhez. Néhány kattintás után megkaphatod béred, akár heti rendszerességgel vagy még gyakrabban.

Az AMBER (Automatikus Munkabérelőleg Rendszer) segítségével hozzáférhetsz az előző napig ledolgozott munkabéred előre meghatározott %-ához, - ezt a mértéket a munkáltatód határozza meg. A lehívott pénz pedig azonnali átutalás formájában rögtön meg is érkezik a bankszámládra, - oda, ahova egyébként is kapod a fizetésedet. Ez azt jelenti, hogy nem kell hetekig várnod a saját pénzedre, hanem bármikor hozzáférsz, amikor csak szeretnél. A hónap elején, amikor a rendes fizetésedet kapod, akkor az előző havi lehívásokkal és szolgáltatási díjjal csökkentett összeget utalja majd a munkáltatód részedre.

Ismerd meg jobban megoldásainkat

Számla
faktoring

Ne várj többé a hosszú lejáratú számlák teljesítésére! Ha velünk faktoráltatsz, jellemzően még aznap utaljuk az összeg 90%-át, melyet szabadon felhasználhatsz.

Bővebben

Bővebben

Visszkereset nélküli
faktoring

Pénzügyi támogatás, ami nem sülhet el rosszul! Juss teljesen kockázatmentesen a bevételedhez, anélkül, hogy egy hosszabb lejáratú számla teljesítését várnád.

Bővebben

Bővebben

Export
faktoring

Ismeretlen piac, külföldi megrendelők jelentenék céged életében a következő lépcsőfokot? Vágj bele bátran, segítünk a kockázat átvállalásával.

Bővebben

Bővebben

Biztosított
faktoring

Ha nem ismered jól a potenciális vevőidet, nagyobb rendelést kaptál vagy korábban valaki nem fizetett ki, a biztosított faktoring neked szól.

Bővebben

Bővebben
MagNet Faktor - A sikerig repítünk!

A sikerig repítünk!

Kérj konzultációt finanszírozási szakértőnktől!

Szeretnék konzultálni