Közintézményi Faktoring

Hivatalokat, iskolákat takarítasz? Minisztériumok, költségvetési szervek őrzés-védelmével foglalkozol? Közparkok karbantartását végzed? Ha válaszod igen, ez a termék neked szól!

Miben segít az Közintézményi faktoring?

Ahogy a termék neve utal rá, közintézményekkel, állami szervekkel (pl.: egyetemekkel, minisztériumokkal, hivatalokkal, fegyveres erőkkel, stb.) szembeni követeléseidet kaphatod meg előre. Ezek az intézmények általában hosszabb távra, halasztott fizetés mellett kötnek együttműködést, így egy nehéz döntést kell meghozni, hogy a számlák kifizetéséig (30-120 nap) hogyan tartsd fenn céged fizetőképességét. A Közintézményi faktoringgal ez könnyedén megoldható!

Miért ajánljuk a Közintézményi faktoringot?

Ha fontos számodra a kiszámíthatóság, te dönthetsz arról, mikor jöjjön be a pénzed és nem a vevőd. A Közintézményi faktoringgal az állami szereplők megbízható partnere lehetsz, folyamatosan számíthatnak rád. Tegyél szert előnyre azzal, hogy a hosszú fizetési határidő számodra nem probléma, hanem csak egy paraméter ajánlatodnak.

Milyen intézményekre vehetem igénybe a Közintézményi faktoringot?

Alapvetően minden, a Magyar Állam vagy annak fenntartásában résztvevő intézmény szóba jöhet. Bármennyi is a fizetési határidő, a lényeg, hogy számládat 360 napon belül ténylegesen ki is fizessék.