Munkabérelőleg Rendszer

Bérfizetés, ahogy mindenki szeretné!

Munkáltatóként fontos számodra, hogy dolgozóid elégedettek legyenek?

Számít a lojalitás, szeretnél olyan csapatot, akikre számíthatsz?

Segítsd munkavállalóidat, hogy akár hetente vagy gyakrabban hozzájussanak a bérükhöz a Munkabérelőleg Rendszer használatával.

 

Milyen előnyökkel jár a Munkabérelőleg Rendszer?

 1. A heti vagy gyakoribb bérfizetéssel segítheted munkavállalóidat az olyan rendkívüli helyzetekben, melyek váratlan kiadásokra kényszerítenek, és azonnali megoldást igényelnek. Például az iskolakezdés mindig egy nagyobb invesztíció, de ha a hűtő romlik el váratlanul, az sem tűr halasztást.
 2. Azzal, hogy a munkavállalóid a saját pénzükhöz jutnak hozzá, mert a már ledolgozott napok után járó munkabérüket tudják akár tetszőleges időpontban lehívni teljesen kamatmentesen, megakadályozhatod, hogy hitelért folyamodjanak és adósságba keveredjenek. A szolgáltatásnak egy egyszeri díja van lehívásonként, ami könnyen érthető és átlátható.
 3. A Munkabérelőleg Rendszer használatával a fizetésemelés mellett egy új financiális ösztönző eszköz lesz a kezedben.
 4. Ezzel a lehetőséggel könnyebben találhatsz munkaerőt, és plusz juttatásként erősítheted a kapcsolatodat a meglévőkkel, hisz tudni fogják, hogy számíthatnak rád nem várt anyagi nehézségeik esetén. Mi ez, ha nem versenyelőny a munkaerőpiacon?
 5. Olyan megoldást nyújtunk vállalkozásodnak, ami nem jelent addicionális pénzügyi terhet és nem befolyásolja a likviditásodat, mert a mi pénzünket használod.
 6. Ha korábban munkáltatóként adtál már bérelőleget a dolgozóidnak, tudod, hogy mennyi teherrel és papírmunkával jár. A MagNet Faktor alkalmazásával elfelejtheted ezt, cégvezetőként nem kell egyesével engedélyeznek ezeket a kérelmeket, a HR-nek pedig semmilyen plusz dokumentumot nem kell legyártania. Rendszerünk teljesen elektronikus, automatikus és nem jár plusz adminisztrációval.
 7. A rendszer pénzügyi tudatosságra ösztönözheti a csapatod tagjait azáltal, hogy tervezhetőbbé teszed a bevételeiket.

A Munkabérelőleg Rendszer használata egyszerű, gyors, és teljesen automatikus.

A szolgáltatás alapfeltétele, hogy összekötésre kerüljön a Munkabérelőleg Rendszerünk az általad használt Bérszámfejtő programmal. Minden információ ami a bérszámfejtő programban szerepel, az eljut hozzánk, így pontos, naprakész információkkal látja el az alkalmazásunkat.

 

Hogyan működik?

 1. Munkáltatóként szerződést szükséges kötnöd velünk, ebben meghatározunk a céged számára egy limitet.
 2. A Munkabérelőleg Rendszer egyszerű implementálását követően rögzítheted a munkavállalóidat az alkalmazásban akár egyénileg, vagy csoportos importálással. Ugyanitt beállíthatod a dolgozók által lehívható bérszázalékot
 3. A felületen látszik a Munkáltatói aktuális szabad keret és az aktuális pillanatnyi megelőlegezett összeg, a munkavállalóid szükséges adatai, valamint a lehívások részletezése akár tranzakciónkként. Ezzel folyamatosan monitorozhatod a szolgáltatás részleteit.
 4. Foglalkoztatottjaid egy rövid regisztrációt követően azonnal beléphetnek a rendszerbe, és ettől az időpillanattól a pár gombnyomással, teljesen online, percek alatt hozzáférhetnek a pénzükhöz.
 5. A felállított keret terhére munkatársaid szabadon lehívhatják a fizetésüket kedvük szerint hetente, vagy akár gyakrabban a nap bármely szakában.
 6. A rendes fizetés kiutalásakor az előzőekben lehívott összeget, amit az aktuális pillanatnyi megelőlegezett összeg mutat neked, felénk, a mi számlaszámunkra kell teljesítened.

 

A Munkabérelőleg Rendszer használata milyen költségekkel jár?

Kezdetben egy egyszeri, beruházási költség merül fel, majd az alkalmazás szolgáltatási díjjal működik. Ezt fizetheti a munkavállaló vagy a munkáltató is, a megállapodásunk szerint.

Így vagy úgy, egy biztos: egy lehívás díja kevesebbe kerül, mint egy finom pizza!

 

Érdekel a szolgáltatásunk, vagy csak több információt szeretnél szerezni a termékünkről?

Keress bennünket bátran, kérj visszahívást tőlünk az alábbi gombra kattintva!