MAGNET TÖLGYES

2019.10.28. Olvasási idő: 2 perc

40.000 fa ültetésére készül a MagNet Bank és úgy döntöttünk, hogy mi is csatlakozunk hozzájuk. A MagNet Faktor is további 1000 fát ültet.

MAGNET TÖLGYES

A MagNet Faktor 1 000 fát ültet el november folymán a Duna-Ipoly Nemzeti Park, Ócsai Tájvédelmi Körzetében. Ezzel az akcióval tovább kívánjuk folytatni azt a kezdeményezést, amit a MagNet Bank indított el és amelynek legfőbb célja a környezetvédelemről való hosszú távú, tudatos gondolkodás megalapozása. A faültetésre várhatóan az első talajmenti fagyok megérkezését követően, november 17-én kerül majd sor.

A MagNet Bank idén szeptemberben jelentette be, hogy két ütemben, összesen 40 000 fát ültet el 40 000 ügyfele nevében a klímaváltozás hatásainak enyhítése érdekében. A vállalat elkötelezett a környezetvédelem és a környezettudatos, zöld gondolkozás mellett. Ennek jegyében nem csak a Bank irodája zöld, de ennél is tovább szeretnének menni: konkrét akcióval, faültetéssel ösztönöznék ügyfeleiket arra, hogy egy kis odafigyeléssel mennyit tehetnek egy élhetőbb jövőért.

Faktoring

A Magnet Faktor teljes mértékben azonosul ezzel a hozzáállással, ezért jutottunk arra az elhatározásra, hogy aktív részese és folytatója kívánunk lenni a MagNet Bank által elindított programnak. A Magnet Faktor is elkötelezetten támogatja a környezet védelmére irányuló aktív programokat, amelyek a fenntartható, zöldebb jövő zálogai. A faültetés során 1 000 olyan fát kívánunk telepíteni, amelyek a következő generáció számára is élhetőbbé teszik világunkat és javítják természeti kincseink ökoszisztémáját.

Mit ültetünk?

Hazánkban őshonos kocsányos tölgyet, kétéves, 50-80 centiméteres csemetéket.

Hol lesz a MagNet Tölgyes?

Az Ócsai Tájvédelmi Körzetben.

Kikkel ültetünk?

A MagNet Bank úgy döntött, hogy 40.000 fával gazdagítja környezetünket. Mi is csatlakozunk hozzájuk! Az Erdőmentők Alapítvány szakértelme pedig garantálja, hogy a csemeték szakszerűen legyenek elültetve és utógondozva, így megfelelően tudnak cseperedni a fáink.

Faktorálás

Mit is jelent 1.000 fa?

  • 1.000 fát, ha sorban ültetnénk, kétszer végigérné a Rákóczi-hidat.
  • Amikor az állomány megnő, évente 2,5 vagon port szűr majd ki a levegőből.
  • Élete során annyi szén-dioxidot köt majd meg, amit 625 ezer autó, autónként 1000 kilométer alatt bocsát ki.
  • Ennyi fa annyi oxigént termel, amennyi a következők közül bármelyik teljes lakosságának légzéséhez szükséges:
    Balatonberény, Orfű, Vajta, Kisoroszi, Tolnanémedi, Hahót, Nőtincs, Himesháza, Balatongyörök, Újpetre, Szentpéterfa, Ötvöskónyi, Dömös.

Mennyibe kerül a faktorálás?
Számold ki kalkulátorunkkal!

Add meg a faktorálandó számla összegét, mi pedig segitünk kiszámolni a faktorálás során felmerülő költségeket.

Megelőlegezett összeg

24 órán belül utaljuk neked

Összköltség

Az összköltséget az aktuális piaci kamattal, a minden hónap első napján érvényes BUBOR-ral számoljuk.
BUBOR = 7,125%

Fennmaradó összeg

A számla teljesítését követően utaljuk neked

A kalkulált adatok tájékoztató jellegűek, nem minősülnek ajánlattételnek